Actualitate

ACCIDENTE – Scuteristul ranit in accidentul din fata fostei tipografii din Baia Mare, cercetat penal

Politistii maramureseni au revenit cu detalii dupa accidentul de circulatie produs ieri, 12 iunie, la intersectia bulevardelor Republicii si Bucuresti din Baia Mare. Ei au precizat ca tanarul de 16 ani care conducea scuterul a intrat pe rosu in intersectie, prin urmare va fi cercetat penal, mai ales ca in urma evenimentului a fost ranit un amic al sau, de 19 ani, aflat, de asemenea, pe scuter.

La intersectia semaforizata cu b-dul Bucuresti, conducatorul mopedului nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric si a patruns in intersectie pe directia inainte.

Mopedul a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de Valer C., de 48 ani, din Baia Mare. Din cauza impactului, conducatorul mopedului si pasagerul acestuia, Marian A. din Baia Mare, au suferit vatamari corporale si au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Cei doi conducatori auto nu consumasera bauturi alcoolice.

Nu au fost singurele accidente de circulatie de ieri, 12 iunie, alte doua avand loc la Sacalaseni si Borsa. Astfel, pe D.J. 182 B, pe raza comunei Sacalaseni, Vasile P. de 60 ani, din aceeasi localitate, circula cu bicicleta din directia comunei Remetea Chioarului catre satul Catalina. In dreptul unui imobil, biciclistul a efectuat virajul la stanga fara sa se asigure si a fost acrosat de un autoturism angajat deja in depasirea sa, condus de Ramona B. de 21 ani, din Buciumi.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a biciclistului, care a fost transportat si internat la spital. Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul alco-test, rezultatul fiind negativ.

CITESTE SI:
ACTUALIZARE – ACCIDENTE – Biciclist accidentat si ambulanta tamponata pe strada George Cosbuc din Baia Mare (VIDEO si GALERIE FOTO)
Sursa: Ioana Osan