Actualitate

ACCIDENTE – O soferita a urcat cu masina peste o baimareanca care astepta la semafor

O soferita din Baia Mare a fost nevoita sa dea declaratii la politie dupa ce, in timpul manevrelor de parcare, s-a pierdut cu firea si a urcat cu masina pe trotuar, unde a lovit o femeie care astepta sa traverseze strada, intr-o intersectie semaforizata.

Accidentul de circulatie s-a produs ieri, 19 iunie, pe bulevardul Bucuresti din municipiu. Acesta a avut loc in fata unei parcari din dreptul unei societati comerciale si a fost provocat de Ramona M., de 26 ani, din Baia Mare.

Tanara a efectuat manevra de mers inapoi cu intentia de a parca. Fara sa se asigure suficient, a acrosat-o pe Dorina B, de 38 de ani, din Baia Mare, care in calitate de pieton, se afla pe trotuar asteptand culoare verde a semaforului pentru a traversa.

In urma accidentului, Dorina B. nu a suferit vatamari corporale si nu a fost necesara transportarea acesteia la spital.

Ambele femei au fost testate in vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind “zero”.
Un alt pieton a fost ranit, tot ieri, si la Cavnic, pe strada Independentei. In timp ce Pavel S., de 30 ani, din Cavnic, conducea autoturismul dinspre strada Victoriei inspre strada 22 Decembrie, ajungand pe strada Independentei, a ranit usor un minor de 6 ani din localitate.

Minorul s-a angajat in traversarea drumului public prin loc nepermis, in fuga si fara sa se asigure. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a minorului care a fost transportat la spital. In momentul accidentului conducatorul auto nu se afla sub influenta alcoolului.
Sursa: I.O.