Actualitate

ACCIDENTE – Intoarcere cu victima, la Tulghies

Un accident de circulatie s-a produs aseara, 18 iunie, la ora 22.12, in localitatea Tulghies, pe DJ 182 B, in urma acestuia un sofer nevinovat fiind ranit. Politistii au aratat ca evenimentul s-a produs din vina unui tanar.

Ionut L., de 26 ani, din Baia Mare, fara sa se asigure, a pornit de pe loc, pentru a intoarce autovehiculul, insa nu a acordat prioritate de trecere si a intrat intr-o masina condusa regulamentar din sens opus de Doru S., de 41 ani, din Miresu Mare, care a ajuns astfel la spital. Ambii conducatori auto au fost testati in vederea stabilirii alcoolemiei, iar rezultatul a fost negativ.

Tot aseara, la ora 22.30, dar in Petrova, pe DJ 815, s-a produs un alt accident de circulatie. In timp ce Vasile D., de 52 ani din Petrova, se deplasa din directia Bistra spre Petrova, in dreptul pasajului peste calea ferata a fost acrosat de un autoturism condus de Ioan I., de 34 ani din Bistra.

In urma verificarii cu etilotestul, Vasile D. a fost depistat baut, aparatul indicand peste 0, 40 mg/l alcool pur in aerul expirat. In conditiile date, acesta a fost condus pentru recoltarea probelor biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemie.
Sursa: Ioana Osan