Actualitate

ACCIDENTE – Biciclisti luati pe capota, la Sighetu Marmatiei si Baia Mare

Un biciclist de 66 de ani a provocat un accident rutier la Sighetu Marmatiei in cursul zilei de ieri, 19 iulie. Vasile S., de 52 ani, din Sighet, conducea pe strada Unirii din municipiu un autoturism. In dreptul imobilului cu nr. 40, din sens opus a intrat in fata autovehiculului un biciclist, Stefan P., de 66 de ani, din Sighet, care depasise axul lui de mers si intrase pe contrasens. Biciclistul a fost ranit si transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Si la Baia Mare a avut loc un eveniment rutier in care a fost implicat un biciclist. Acesta s-a produs pe strada Victoriei din Baia Mare. Valentina I., de 33 ani, circula in calitate de biciclist pe trotuarul din stanga drumului, in directia de mers Valea Borcutului – strada Victor Babes. Cand a ajuns in dreptul aleii care face accesul in incinta Grupului Scolar ”Gheorghe Lazar”, biciclista a fost lovita de catre o autoutilitara care iesea din curtea institutiei.

Autoutilitara era condusa de catre Alexandru F., de 64 de ani, din Baia Mare. In urma impactului baimareanca a fost ranita si internata la spital pentru ingrijiri medicale.

In niciunul dintre cazuri, cei implicati nu au fost depistati sub influenta bauturilor alcoolice.
Sursa: I.O.