Actualitate

ACCIDENT – URMARE – Italianul ranit in carambolul de langa Recea, internat la Spitalul Judetean

Un italian in varsta de 64 de ani a fost grav ranit in carambolul care s-a produs ieri, 11 iulie, pe DN1C, intre localitatile Recea si Baia Mare. Barbatul a fost internat in Spitalul Judetean de Urgenta. In accidentul in lant a fost mai fost o victima, soferul unuia dintre autoturismele implicate in coliziune fiind ranit usor.

Accidentul de circulatie a fost provocat de Cornel D., de 60 ani, din Baia Mare. Acesta conducea un autoturism pe D.N.1 C, spre Baia Mare , iar la km 147, nu a pastrat distanta de siguranta si a intrat in coliziune cu un alt autoturism care incetinise. Masina, condusa de Nicolae I., de 32 de ani, din Zalau, a fost proiectata intr-un autovehicul Dacia Logan, la volanul careia se afla Florin B., de 51 de ani, din localitatea Salsig.

In carambol a fost ranit grav italianul, aflat in autoturismul din mijloc, iar soferul Daciei Logan a suferit leziuni usoare.

In cauza continua cercetarile urmand ca la finalizarea acestora sa se propuna solutia legala care se impune.

CITESTE SI:
ACTUALIZARE – ACCIDENT IN LANT – Trei masini avariate, dupa o coliziune produsa la intrarea in Baia Mare (GALERII VIDEO si FOTO)
Sursa: Ioana Osan