Actualitate

ACCIDENT – Un autoturism facut praf intr-un accident a fost gasit abandonat, langa Coruia

Pe D.J. 182 B, in apropiere de intersectia cu drumul judetean 184A, langa localitatea Coruia, pe sensul de circulatie Remetea Chioarului – Baia Mare, a avut loc un accident de circulatie, care nu le-a fost raportat insa politistilor. Participantii in trafic care au trecut pe langa autoturismul facut praf au fost cei care au reclamat evenimentul.

Ajunsi la locul indicat, politistii au gasit o masina marca Opel, distrusa in totalitate, care se afla in afara partii carosabile, dupa canalul din partea stanga al sensului de mers. Autoturismul s-a rostogolit pe camp, iar soferul a lasat-o acolo si a plecat.

Proprietarul autovehiculului a fost identificat la scurta vreme, iar ulterior a fost descoperit si autorul accidentului – Ioan B., de 39 ani, din comuna Lapus. Barbatul a fost testat in vederea stabilirii alcoolemiei, iar rezultatul a fost de peste 0,70 mg/l alcool in aerul expirat. Soferul a fost dus la spital in vederea recoltarii de probe biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

In prezent politistii efectueaza cercetari pentru clarificarea imprejurarilor in care s-a produs accidentul, urmand a se propune solutie legala prin Parchet.
Sursa: Ioana Osan