112

Accident rutier deosebit de grav la Buciumi. Un autocamion încărcat cu legume s-a izbit de un gard iar șoferul a suferit leziuni grave

Un accident rutier s-a petrecut în dimineaţa de joi, 6 septembrie, peDN 1C, în Buciumi.

 

Evenimentul rutier s-a soldat cu o persoană încarcerată.  La faţa locului s-au deplasat echipajul de descarcerare din Baia Mare,  SMURD, o ambulanţă şi un echipaj de la punctul de lucru din Şomcuta Mare.

Victima a fost extrasă din maşină şi predată în stare foarte gravă.

 

Actualizare

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că pe DN1C (E58) Baia Mare – Dej, la km 123+400 de metri, în zona localităţii Buciumi (judeţul Maramureş), a avut loc în jurul orei 06.30 un accident rutier: un autocamion (încărcat cu legume) a pierdut controlul direcţiei, a părăsit carosabilul şi s-a izbit de un podeţ, apoi de un gard de pe marginea drumului. În urma impactului, şoferul a suferit leziuni grave.

Traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ.

 

Pompierii din cadrul Detasamentului Baia Mare si Punctului de Lucru Somcuta Mare au intervenit in aceasta dimineata la un accident rutier in localitatea Buciumi. In urma accidentului a rezultat o victima, in varsta de 21de ani, care a ramas incarcerata.

Dupa descarcerare, victima a fost preluata de catre echipajul TIM si transportata la spital.

One Response

  1. Cine a suferit rani grave ? Camionul sau gardul? Săraca limbă umili scriitori. Măcar verificați titlurile daca nu chiar și conținutul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *