112

ACCIDENT – Pieton ranit de un moped, in Sarasau

Un barbat din comuna Sarasau se deplasa aseara, in jurul orei 22.00, cu un moped pe DN 19, pe raza localitatii de domiciliu. In dreptul unui imobil, mopedistul a surprins si accidentat un sighetean care mergea pe jos, pe partea stanga a carosabilului. 

In accident, mopedistul a fost si el ranit, dar a parasit locul faptei fara incuviintarea politiei. El a fost identificat ulterior de politisti, la domiciliul sau.

Ambii participanti la trafic au fost transportati la spitalul din Sighetu Marmatiei pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat ca atat mopedistul cat si pietonul se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca mopedistul nu detine permis de conducere iar mopedul nu are inspectie tehnica periodica si asigurare de raspundere civila auto valabile.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat, conducere fara permis, parasirea locului accidentului si vatamare corporala din culpa.

Sursa: Emm