Actualitate

ACCIDENT PE ROSU – Doua masini au ajuns pe trotuarul de pe podul Decebal in urma unui accident (VIDEO)

 FOTO: Accident pe podul Decebal (c) eMM.ro
 Foto: Accident pe podul Decebal (c) eMM.ro

Vezi VIDEO
ACTUALIZARE:
Un accident rutier a avut loc astazi, 20 iulie, in zona mallului din Baia Mare. In jurul orei 14.00, doua autoturisme s-au lovit violent si au ajuns pe unul dintre trotuarele de pe podul Decebal . Din fericire, in zona nu s-a aflat niciun pieton care sa fie lovit. In jurul celor intamplate pluteste totusi un oarecare mister, pentru ca soferul unuia dintre autovehicule a declarat ca era singur in masina, desi geamul din dreapta fata s-a crapat dupa accident, ca si cum ar fi fost un impact al unei persoane cu parbrizul.

Cele doua masini implicate in accident sunt un Ford si un Volkswagen. Din relatarile martorilor si ale unui dintre soferi reiese ca soferul de pe Ford a intrat in intersectie pe culoarea rosie a semaforului, ruland pe bulevardul Independentei, dinspre zona Metro. Cealalta masina venea dinspre strada Victoriei, pe bulevardul Decebal, si avea unda verde, insa nu a mai putut evita impactul.

Eu aveam verde la semafor si chiar cand am intrat in intersectie am vazut inca o masina care a intrat pe rosu. Imadiat dupa aceea am vazut masina care a venit direct in mine”, a relatat soferul autoturismului Volkswagen.

Airbagurile din cele doua masini s-au deschis, astfel incat nicio persoana nu a suferit rani grave. Singura victima a fost pasagera din dreapta autoturismului Volkswagen, care a fost zgariata usor la o mana.

Nimeni nu a putut explica de ce parbrizul autoturismului Ford s-a crapat pe directia locului din dreapta fata si airbagul s-a declansat inclusiv pe respectivul loc. Soferii implicati in accident sustin ca nu se mai afla nimeni in respectiva masina. 

Foto: Accident pe podul Decebal (c) eMM.ro
Sursa: Andrei Gherghel