Actualitate

ACCIDENT – Patru victime intr-un accident petrecut azi noapte intre Borsa si Baia Borsa

O noapte agitata a fost la Borsa, unde localnicii au iesit in strada ca sa faca focuri de Sanziene. Pentru unii dintre ei distractia s-a incheiat prost din cauza necumpatarii. A fost cazul a cinci tineri care s-au urcat intr-o masina Dacia Logan si au pornit pe drumul care leaga Borsa de Baia Borsa.

Soferul, in varsta de 18 ani, nu si-a mai putut stapani autoturismul, cel mai probabil din cauza vitezei, si a parasit carosabilul, izbindu-se de un pom. In urma accidentului, masina aproape ca s-a transformat intr-un morman de fiare, iar la fata locului a fost nevoie de prezenta echipei de descarceare pentru ca tanarul de la volan nu a putut sa iasa din caroseria puternic avariata.

Accidentul de circulatie s-a petrecut in jurul orei 4.30, iar tinerii din masina au scapat cu mult noroc, pentru ca leziunile suferite nu au fost grave. Managerul Spitalului de Recuperare Borsa, George Stefanescu, a declarat ca in sectia Urgente au fost preluate patru victime. “Doi dintre pacienti au parasit spitalul fara incuviintarea medicului, iar ceilalti doi au ramas sub supraveghere, insa lesiunile sunt usoare si nu le pun viata in pericol”, a declarat George Stefanescu.
Sursa: Ioana Osan