112

ACCIDENT – O persoana incarcerata dupa ce un autobuz s-a ciocnit cu o autoutilitara, pe b-dul Independentei din Baia Mare (VIDEO)

Vezi VIDEO
Un accident de circulatie s-a produs astazi dimineata pe bulevardul Independentei, la intrare in municipiul Baia Mare dinspre Satu Mare. Soferul unei autoutilitare inmatriculate in judetul Alba circula dinspre Satu Mare spre Baia Mare. La un moment dat, soferul unui autobuz nu i-a acordat prioritate de trecere iar impactul violent nu a mai putut fi evitat. Autobuzul a fost proiectat pur si simplu de pe sosea.

In urma accidentului, barbatul de la volanul autoutilitarei a ramas incarcerat. Doua echipaje SMURD, echipajul pompierilor militari si echipajele politiei s-au deplasat la locul accidentului. Soferul incarcerat a fost rapid scos de pompieri si a fost predat medicilor. 

Soferul autobuzului si muncitorii pe care ii ducea spre casa dupa schimbul de noapte au fost examinati de medici insa nu a fost nevoie de transportul lor la spital. Acolo a ajuns doar soferul care circula regulamentar. 

“Din primele cercetari conducatorul autobuzului care transporta muncitori de la o firma din zona a intrat in bulevardul Independentei fara a acorda prioritate de trecere autoutilitarei care circula regulamentar dinspre Satu Mare. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului autoutilitarei care a fost preluat de un echipaj SMURD. Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero in ambele cazuri” a declarat Ionel Filip, Biroul Rutier Baia Mare.

“Echipajul SMURD a fost solicitat pentru un accident cu victime multiple si o victima incarcerata. La fata locului implicat in accidente erau un autobuz care transporta persoane si o autoutilitara. Soferul autoutilitarei era incarcerat cu membrele inferioare, a fost descarcerat. Stabil hemodinamic si respirator, in afara oricarui pericol. Celelalte persoane au refuzat transportul la spital” a declarat dr. Vlad Barle, SMURD Maramures.

Sursa: Vasile Dale