112 Actualitate

ACCIDENT MORTAL LA OCNA ȘUGATAG

ACCIDENT TRAGIC LA OCNA ȘUGATAG  Un bărbat de 47 de ani, pasager într-un autoturism, a decedat în urma unui accident rutier provocat de un şofer care era sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

 Accidentul s-a produs miercuri, 4 iulie, în jurul orei 00.24. Poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au intervenit cu promptitudine şi au constatat că un bărbat de 40 de ani din Mara, care conducea pe D.N.18, pe raza localităţii de domiciliu, s-a angajat în depăşirea unei căruţe încărcate cu material lemnos. Întrucât nu a păstrat distanţa laterală suficientă, autoturismul a intrat în coliziune cu căruţa iar un lemn a intrat prin parbriz, accidentându-l pe pasagerul de pe locul din dreapta faţă. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost rănit şi transportat ulterior la spital. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Datorită leziunilor suferite, bărbatul accidentat a decedat în după-amiaza aceleiaşi zile.

În baza probatoriului administrat joi, 5 iulie, bărbatul care a condus autoturismul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *