Actualitate

Accident la Săcălășeni – actualizare. A pierdut controlul direcţiei de mers, a acroşat un stâlp de iluminare publică, apoi s-a izbit de un podeţ

În această după-masă, un accident de circulație s-a produs în localitatea Săcălășeni. Din fericire, un au fost victime, însă mașina a fost destul de afectată.

 

Actualizare

Ieri după-amiază, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulaţie produs în localitatea Cătălina. Verificările efectuate au relevat că o tânără de 26 de ani, din Finteuşu Mic, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcţiei de mers, a acroşat un stâlp de iluminare publică iar apoi s-a izbit de un podeţ, răsturnându-se pe partea lateral dreapta.

Tânăra care se afla la volan şi un pasager de 34 de ani au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au constatat că persoana care a condus autoturismul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *