Actualitate

ACCIDENT – Femeia ranita in accidentul de la Basesti a fost transferata la Cluj

Medicii Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare au decis transferarea la o clinica clujeana a femeii ranite in cursul dupa-amiezii de ieri, 19 iunie, intr-un accident de circulatie care a avut loc intre Basesti si Arinis. Victima, in varsta de 30 de ani, a suferit fracturi multiple si s-a decis ca este mai bine sa fie predata specialistilor din Cluj-Napoca. Ceilalti doi raniti, fiul femeii, in varsta de 9 ani, si soferul de 58 de ani au ramas pe mai departe la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Politistii care au facut cercetari la locul evenimentului rutier au aratat ca viteza excesiva a fost cauza producerii lui. Potrivit lor, Vasile R., de 58 de ani, din municipiul Baia Mare, conducea autoturismul pe DJ 108 D, circuland dinspre Arinis inspre Cehu-Silvaniei. Nu a redus viteza intr-o curba periculoasa la dreapta, semnalizata corespunzator, a pierdut controlul autoturismului, a intrat in derapaj, dupa care a parasit partea carosabila prin dreapta. Masina a acrosat un podet din beton, dupa care s-a rasturnat intr-un canal de la marginea drumului.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a femeii de pe locul dreapta fata, Carmen R., de 30 de ani, din Cehu Silvaniei, si vatamarea corporala usoara a conducatorului auto si a fiului de noua ani a pasagerei. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alco-test, rezultatul fiind “zero”.

CITESTE SI:
ACTUALIZARE – ACCIDENT – Trei victime in urma unui accident rutier in Basesti (VIDEO)
Sursa: Ioana Osan