Actualitate

ACCIDENT DE MUNCA – Barbatul prins intr-o presa mecanica la societatea Aramis este in coma (VIDEO)

 Foto: accident de munca Aramis Baia Mare (c) eMaramures.ro
 FOTO: Tomograf nou la Spitalul Judetean (C) eMaramures.ro

Vezi VIDEO
Prognosticul medicilor in cazul angajatului de la firma Aramis Invest din Baia Mare, care a fost victima unui accident de munca in noaptea de vineri spre sambata (13/14 iulie) este rezervat. Barbatul a fost strivit intre bratele metalice ale unei prese pentru burete, iar apoi a intrat in stop cardiorespirator, suferind si leziuni craniene. In prezent, muncitorul este internat in sectia Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta, fiind in coma.

Angajatul, mecanic de intretinere la Aramis, facea revizia utilajului in momentul in care a fost ranit. Nici sefi si nici colegii sai nu au dorit sa faca nicio declaratie dupa gravul eveniment care a avut loc in incinta. Investigatii fac in prezent responsabilii cu protectia muncii, dar si inspectorii ITM.

Masurile luate in urma accidentului depind si de evolutia starii de sanatate a barbatului. “Starea lui generala s-a stabilizat dar in continuare prognosticul este destul de rezervat. Pacientul, in urma strivirii toracice a avut un stop cardio-respirator la locul accidentului. Nu stim exact cat a durat. El a fost resuscitat si in momentul de fata respira, dar presupunem ca exista leziuni cerebrale hipoxice in urma acestui stop cardiorespirator, care sunt destul de severe, sunt difuze. Ne e greu sa facem aprecieri pe termen lung, dar exista posibilitatea ca evolutia sa fie nefavorabila. Pe langa aceste leziuni cerebrale exista si traumatismul toracic care iarasi este o problema serioasa”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean, Radu Dragos.

CITESTE SI:
ACTUALIZARE 2 – ACCIDENT DE MUNCA – Un barbat a fost strivit intr-un utilaj din incinta societatii Aramis Baia Mare (GALERIE VIDEO)
Sursa: Anca Popescu