112 Actualitate

ACCIDENT cumplit pe DN1: Doi oameni au murit şi alţi patru sunt răniţi

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, în urma impactului dintre cele două maşini au murit o femeie şi un bărbat.

O altă persoană a intrat în stop cardiac, alta este conştientă, dar rănită grav, iar două persoane au suferit leziuni uşoare.

Pompierii au cerut intervenţia unui elicopter SMURD.

”Elicopterul va ateriza în curând deoarece o victimă se pare că este în stare mai gravă”, au spus reprezentanţii ISU Braşov.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul pe DN1 Codlea – Vlădeni, la kilometrul 186 (judeţul Braşov) este oprit în zona în care s-a produs accidentul. Cauza accidentului a fost pătrunderea pe contrasens.

Reprezentanţii IPJ Braşov au declarat că cele două persoane care au murit se aflau pe bancheta din spate a maşinii care a intrat pe contrasens.

”Un autoturism înmatriculat în judeţul Braşov, cu patru ocupanţi, care circula pe DN 1, dinspre Sibiu spre Braşov, a pătruns pe contrasens, unde a fost lovit în partea lateral dreaptă de către un alt autoturism înmatriculat în Braşov, cu doi ocupanţi, care circula spre Sibiu. În urma accidentului, pasagerii de pe bancheta din spate a maşinii care a pătruns pe contrasens, un bărbat de aproximativ 35 de ani şi o femeie de aproximativ 30 de ani au fost proiectaţi în afara autoturismului şi au decedat. Ceilalţi doi ocupanţi ai aceluiaşi vehicul, un bărbat şi o femeie, au suferit vătămări grave”, au afirmat reprezentanţii IPJ Braşov.

Conform aceleiaşi surse, în cealaltă maşină se aflau doi pasageri, un tânăr şi o tânără, care au fost şi ei răniţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *