Actualitate

ACCIDENT CU BIS – Mama si fiica din Poienile de sub Munte accidentate de doua ori intr-o zi

Foto: girofar politieCu o situatie mai rara s-au confruntat politistii maramureseni. Doua accidente de circulatie au avut loc aseara, 18 iulie, pe DJ 187, pe raza comunei Poienile de Sub Munte, in rastimp de cateva minute si in ambele victimele au fost aceleasi: o mama si fiica ei.

Andrei O., de 18 ani, din Giulesti, conducea un autoturism pe D.J. l87, catre Repedea. La un moment dat, i-au iesit in fata masinii o femeie si fiica ei, care se angajasera in traversarea strazii fara sa se asigure si prin loc nepermis.

Copila de 9 ani a fost accidentata de catre autovehicul. Cu toate acestea, soferul si-a continuat drumul, fiind identificat ulterior pe raza comunei Bogdan Voda si audiat de catre politisti.

Speriata, mama copilei a cerut ajutor ca sa ajunga grabnic la medic, iar Mihai L., de 58 de ani, din Poienile de sub Munte, le-a luat in masina. Pe drum, autoturismul a fost, la randul sau, implicat intr-un accident rutier. Astfel, la mica distanta, in dreptul unui imobil, a fost acrosat de catre o autoutilitara, condusa pe contrasens de catre Mihai B., de 20 de ani, din Poienile de sub Munte.

Din cauza coliziunii intre cele doua autovehicule, mama minorei, Eudochia C., de 32 ani, si conducatorul auto Mihai L. au fost raniti. Dupa ce partile vatamate au primit ingrijirile medicale de specialitate, nu au ramas internate.

Politistii efectueaza cercetari. Andrei O., de 18 ani, din Giulesti, este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara instiintarea politistilor, iar Mihai B., conducatorul autoutilitarei, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Toti cei trei conducatori auto implicati in evenimente au fost supusi testarii cu aparatul etilo-test care a indicat, in toate cazurile, valoarea ”zero”.
Sursa: I.O.