Actualitate

ACCIDENT – Ciocnire auto intre doua familii din Maramures si Satu Mare

Pe D.N.19 a avut loc un eveniment rutier cu sase raniti. Acesta a avut loc ieri, 19 iulie, la km 206, pe raza localitatii Teceu Mic – apartinatoare de Remeti.

In urma cercetarilor s-a stabilit ca Mihai R., de 44 ani, din Remeti, conducea in directia Sighet – Negresti Oas un autoturism. Intr-o curba periculoasa la dreapta, marcata corespunzator, conducatorul auto a trecut de axul drumului pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus, de Iacob C., de 65 ani, din Satu Mare.

Din cauza impactului, au suferit vatamari corporale: Mihai R., conducator auto, Victor R., de 15 ani, si Ala R., de 40 de ani, toti din Remeti, aflati in autovehiculul inmatriculat in Maramures.

In masina satmareanului, se aflau patru persoane, dintre care trei au fost ranite: conducatorul auto Iacob C., Angela C., de 63 de ani, si Luminita C., de 41 de ani.

Victimele au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale. In cauza continua cercetarile, urmand ca la finalizarea acestora, sa se propuna solutia legala corespunzatoare.
Sursa: I.O.