112

Accident în centrul municipiului Sighetu Marmaţiei. Două autoturisme s-au ciocnit frontal şi două victime au rămas încarcerate

În cadrul evenimentului ”Maramureș – Auto MotoShow”a fost simulată o intervenție la un accident în care au fost implicate două autoturisme, în urma căreia două victime sunt încarcerate. Una dintre victime este în stare de inconștiență. Exercițiul s-a desfășurat în Piața 1 Decembrie 1918, cu participarea Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației, Serviciul Județean de Ambulanță, echipaje de jandarmi, poliție și poliția locală Sighetu Marmației.

După producerea accidentului circulația rutieră a fost dirijată de echipaje ale poliției rutiere pentru a facilita intervenția echipelor de salvare. Perimetrul în zona producerii accidentului a asigurat de jandarmi și poliția locală. A fost un exercițiu de testare a forțelor și a mijloacelor în comun, atât a echipajelor de descarcerare cât și a echipajelor de prim-ajutor pentru a testa viteza de reacție, modul de comportare și implicit modul de reacție al echipelor de intervenție la producerea unui accident rutier. De asemenea, toți cei implicați în exercițiul de simulare au dorit să sensibilizeze cetățenii și în special conducătorii auto cu privire la respectarea regulilor de circulație, a respectului față de participanții la trafic precum și a posibilelor consecințe, în cazul nerespectării legislației rutiere.

Aducem mulțumiri sponsorilor și partenerilor implicați în buna derulare a evenimentului de la Sighetu Marmației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *