Actualitate

ACCIDENT AVIATIC – Patru victime, dupa prabusirea unui elicopter in Buzau

Parchetul instantei supreme informeaza ca s-au inregistrat patru victime astazi, 5 iulie, in urma prabusirii unui elicopter elicopterului in localitatea buzoiana Joita, de langa Scoala de Aplicatie Boboc. Toti pasagerii aparatului de zbor erau angajati in armata.

 

“In legatura cu evenimentul aviatic produs joi in localitatea Joita, de langa Scoala de Aplicatie Boboc, o echipa operativa formata din trei procurori militari de la Parchetul Militar Bucuresti si Parchetul Militar Teritorial Bucuresti, impreuna cu lucratori din Serviciul Criminalistic Judetean Buzau, s-a deplasat la fata locului pentru efectuarea cercetarilor si stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor in care acesta s-a produs“, precizeaza Biroul de informare publica si relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 

Din primele date a rezultat ca in timpul desfasurarii unei aplicatii s-a produs evenimentul aviatic soldat cu patru victime, toti militari. “Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirii raspunderii judiciare”, se arata in comunicatul Parchetului.

Sursa: Mediafax