Comunitate

Absolvenţii maramureşeni au şansa să îşi găsească loc de muncă ! Vezi când are loc Bursa locurilor de muncă pentru aceştia

Tinerii maramureseni care au absolvit anul acesta cursurile unei institutii de invatamant au sansa sa -si gaseasca un job . Special pentru acestia Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures organizeaza, in 20 octombrie, o noua editie a Bursei locurilor de munca pentru absolventi.

Evenimentul se va desfasura in localitatea Baia Mare la Cercul Militar din strada Hortensiei nr. 1A  si in Sighetu Marmatiei, la punctul de lucru al A.J.O.F.M. Maramures, din strada Al. Ivasiuc nr.17.

Oficialii Agentiei Judeteane pentru Ocuparea Fortei de Munca spun ca la manifestare sunt asteptati in egala masura absolventii si agentii economici care dispun de locuri de munca vacante, destinate absolventilor unei forme de invatamant dar si celorlalte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

Cu ocazia acestui eveniment, agentii economici participanti , au prilejul sa-si selecteze viitorii angajati direct, fara intermediari, in functie de cerintele locului de munca pe care il ofera.

Potrivit statisticilor in Maramures la sfarsitul lunii august era 7470 de someri inregistrati, 1335 dintre acestia fiind absolventi ai institutiilor de invatmant promotia 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *