Actualitate

Absolvenții Centrului Universitar Nord, față în față cu examenul de diplomă

În această perioadă, absolvenții facultăților din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare, respectiv Litere, Științe și Inginerie își susțin examenul de diplomă sau de disertație.

La Facultatea de Litere, înscrierea și depunerea lucrării de licență se face în perioada 3 iulie – 4 iulie. Proba scrisă a examenului de licență va avea loc în perioada 5 și 6 iulie, de la ora 09:00, urmând ca vineri să se afișeze notele. Licența va fi susținută în data de 8, iar luni, 10 iulie, absolvenții își vor primi notele finale. Pe de altă parte, disertația se depune în perioada 5 și 6 iulie, iar a doua zi se susține.

Depunerea lucrărilor de licențe la Facultatea de Științe a fost posibilă în perioada 29 iunie – 3 iulie. În funcție de programul de studii, proba I va fi susținută între 8 și 13 iunie, iar susținerea propriu-zisă a licenței va avea loc între 9 și 15 iulie. Tot în aceeași perioadă au loc și înscrierile și susținerea disertației.

Data limită de înscriere și de depunere a proiectului de diplomă sau disertație la Facultatea de Inginerie variază, în funcție de specializare, între 10 și 11 iulie. Studenții își vor susține lucrările între 12 și 15 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *