112

A intrat cu maşina într-o magazie ! Soferul fugea de poliţiştii de frontieră

A ajuns la spital după ce a încercat să se sutragă controlului celor de la Poliţia de Frontieră. Este păţania unui contrabandist pe care oamenii legii au încercat să îl oprească pentru control.

Bărbatul conduceau un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, când oamenii legii i-au făcut semn să tragă pe dreapta. A ales însă să ignore, motiv pentru care poliţiştii de fontiera au început să îl urmărească. Nu au gonit însă prea mult pe urmele lui pentru că după numai câteva sute de metr contrabandistul a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe partea carosabilă, şi a intrat cu maşină intro magaziecare se află pe marginea drumului.

A fost dus la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, timp în care poliţiştii au început verificările. S-a constat astfel că în maşină erau ascunse aproape 3.500 de pachete cu ţigări de contrabandă, care au fost ridicate în vederea confiscării

Bărbatul în vârstă de 21 de ani s-a ales cu dosar, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi vătămare corporală din culpă, urmând că la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *