112

A dat lovitura și a fugit. Hoțul care a furat dintr-o cafenea din Târgu Lăpuș este căutat pe rețelele de socializare – VIDEO

Unui hoț nu i-au trebuit decât 5 (cinci) secunde să acționeze, chiar dacă era ziua în amiaza mare. Acesta a dat lovitura vineri, 21  decembrie 2018,  la ora 13:30, la Caffe Ciceu din Târgu Lăpuș. Și-a acoperit fața cu un fular și a smuls din perete boxa de pe terasa localului, plecând după doar 5 secunde.

Chiar dacă jaful s-a petrecut înainte de Crăciun, proprietarul cafenelei a făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere abia vineri, 4 ianuarie. În clipul care durează doar câteva secunde se vede exact cum acționează făptașul.

De aproape două săptămâni caută polițiștii făptașul care pare să fi intrat în pământ. Nu de puține ori însă, rețelele de socializare s-au dovedit a fi un excelent instrument pentru identificarea și reperarea celor certați cu legea, astfel că patronul păgubit are șanse foarte mari să primească informații despre făptaș în cel mai scurt timp.

 

One Response

  1. Furtul s-a desfasurat in toiul noptii la ora 1:20, lumina provenind de la LED-urile de pe terasa care functionau. Desi nu se observa pe filmuletul postat, faptasul era inosotit de inca un camarad care a furat boxa din celalalt capat al terasei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *