Portal eMaramures.ro - PAGINA START
Cauta in:


24.12.2014 13:24:12
Euro - 4,4702 lei

Dolar SUA - 3,6550 lei 

Lira - 5,7000 lei

Aur (gr.) - 138,6547 lei


Foto soare si noriVezi VIDEO
27 decembrie

Max:    -5 /  1 grad  Celsius
Min:   -5 / -12 grade Celsius
 

Peste tot in Maramures ziua de maine aduce vreme inchisa dar si mai rece decat in zilele precedente. Meteorologii spun ca cerul va fi acoperit in toate regiunile si sunt asteptate ninsori. In ce priveste maximele termice acestea vor fi mai scazute decat cele din zilele precedente astfel ca la pranz se pot inregistra cel mult -2 grade Celsius in Baia Mare, Seini si Targu Lapus, vor fi - 3 grade Celsius la Sighetu Marmatiei, termometrele vor arata -5 grade la Cavnic, in timp ce la Borsa maximele termice vor oscila in jurul valorii de -6 grade Celsius.

Baia Mare: In Baia Mare, in urmatoarele doua zile, va fi vreme schimbatoare. Duminica va fi vreme inchisa si sunt asteptate ninsori sporadice, in timp ce luni cerul se va degaja si va fi partial insorit. Maximele termice vor fi ceva mai scazute decat cele din ultimele zile si pot ajunge pana la -1 grad Celsius. Noaptea va fi insa frig ca in mijlocul iernii astfel ca mercurul din termometre poate cobori pana la - 12 grade Celsius.
 
Sighetu Marmatiei: La Sighetu Marmatiei vremea va fi in general frumoasa, dar rece in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca in zona atat duminica, cat si luni vor fi perioade in care va iesi soarele, dar si perioade in care locul acestuia poate fi luat de nori. Maximele termice pot cobori pana in jurul valorii de -2 grade Celsius, in timp ce noaptea minimele nu vor depasi -14 grade Celsius.

Borsa:Vreme schimbatoare si rece este asteptata in urmatoarele doua zile si la Borsa. Potrivit prognozelor in zona duminica se vor semnala ninsori sporadice , in timp ce luni se face vreme ceva mai frumoasa, dar va fi frig precum in mijlocul iernii. Maximele prognozate pot cobori pana la -9 grade Celsius, in timp ce minimele coboara pana la - 17 grade Celsius.

Cavnic: Si la Cavnic va fi vreme schimbatoare in urmatoarele doua zile. Potrivit prognozelor in zona duminica sunt asteptate nisnori sporadice in timp ce luni cerul av fi partia insorit. Va fi mai rece si in acesta zona astfel ca maximele termice vor oscila in jurul valorii -6 grade Celsius. Noaptea minimele pot cobori pana la - 13 grade Celsius.

Targu Lapus: La Targu Lapus este asteptata vreme schimbatoare, dar si mai rece in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca locuitorii din zona pot avea parte de ninsori sporadice , in timp ce luni cerul va fi partial insorit. Maximele termice nu vor depasi -1 grad Celsius, in timp ce noaptea minimele coboara pana la – 11 grade Celsius. 

Seini: Vreme schimbatoare este asteptata in urmatoarele doua zile si la Seini. Potrivit prognozelor in acesta zona duminica se vor semnala ninsori sporadice, iar luni cerul se va degaja si va fi partial insorit. Maximele termice pot ajunge pana la 2 grade Celsius. Noaptea minimele coboara pana in jurul valorii de – 12 grade Celsius.
Rezultate cautare dupa "nunta viseu de sus"Sondaj de opinieOferta speciala
Vand garaj construit pe teren concesionat, spatios, 18mp, zona centrala Unirii 14A. Pret 5000 EUR. Tel 0748.931.044...
[ citeste tot anuntul ]
Ultimele anunturi imobiliare gratuite
[ toate anunturile imobiliare ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate anunturile auto ] [ publica anunt gratuit ]

Oferta speciala
Pierdut 2 pui brac german, aproximativ 3 luni in zona AMBIENT. Gasitorului ii ofer recompensa. Tel: 0741 091 332...
[ Citeste tot anuntul ]
Ultimele anunturi diverse gratuite
[ toate anunturile ] [ publica anunt gratuit ]

Oferta speciala
Locuri de munca MARAMURES
Compania noastră? Compania noastră este de nouă ani în segmentul dezvoltării de soluții software și servicii adiacente. Voi? Sunteți proactivi, d...
[ citeste tot anuntul ]
Ultimele Locuri de munca
ospatara
Postat in categoria Alimentatie publica
FidelityShop ANGAJEAZA
Postat in categoria Comert
ANGAJAM CASIERA
Postat in categoria Transporturi
Angajam Ospatari
Postat in categoria Turism
[ toate locurile de munca ] [ publica oferta ]