Portal eMaramures.ro - PAGINA START
Cauta in:


06.10.2015 13:07:34
Euro - 4,4161 lei

Dolar SUA - 3,9377 lei

Lira - 5,9750 lei

Aur (gr.) - 144,0311 lei


Foto soare si noriVezi VIDEO     
 7 octombrie

Max:     12 /  21  grade Celsius
Min:        1 /  8  grade Celsius
 

Vreme schimbatoare, dar calda se anunta maine in intreg Maramuresul. Meteorologii arata ca este posibil ca pentru momete scurte sa se arate soarele, insa norii vor lua destul de repede locul acestuia. Ploile lipsesc din prognoza. Vantul va sufla in general slab, iar maximele termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent. La pranz sunt asteptate 21 grade in Baia Mare si Sighetu Marmatiei, 20 de grade sunt asteptate in Seini si Targu Lapus, vor fi cel mult 16 grade in Cavnic, iar la Borsa maximele termice se opresc la 12 grade Celsius.

Baia Mare: In urmatoarele doua zile in Baia Mare vremea va fi schimbatoare dar si mai rece. Meteorologii arata ca joi cerul va fi partial insorit, in timp ce vineri va iesi soarele, insa locul acestuia va fi luat de norii care vor fi ceva mai numerosi si care vor lasa cateva averse de ploaie. Maximele termice incep sa scada si pot ajunge spre sfarsitul intervalului la 16 grade Celsius. Noaptea minimele nu vor depasi valoarea de 9 grade Celsius.

Sighetu Marmatiei: Va fi vreme schimbatoare in urmatoarele doua zile in Sighetu Marmatiei. Meteorologii arata ca joi cerul va fi partial insorit, iar vantul va sufla slab.Vineri este posibil sa mai iasa soarele, insa treptat locul acestuia va fi luat de nori care vor lasa cateva averse de ploaie. Vantul va sufla slab, iar maximele termice in scadere pot ajunge la sfarsitul intervalului la cel mult 16 grade Celsius. Noptile vor fi ele ceva mai racoroase cu minime termice de 6,7 grade Celsius.

Borsa: 
La Borsa este asteptata vreme schimbatoare si ceva mai rece in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca miercuri vor fi perioade cu nori, dar si cu soare, in timp ce vineri norii vor fi tot mai numerosi si vor cadea cateva averse de ploaie. Vantul va sufla in general slab, iar maximele termice scad si in acesta zona si vor ajunge la cel mult 12 grade Celsius. Minimele termice vor oscila in jurul valorii de 4 grade Celsius. 

Cavnic: In Cavnic se anunta vreme schimbatoare si ceva mai racoroasa in urmatoarele doua zile. Prognozele spun ca joi cerul va fi partial insorit, in timp ce vineri vor fi perioade scurte cu soare, dar si nori, care mai cu seama dupa amiaza vor fi numerosi si vor lasa cateva averse de ploaie. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 12 grade Celsius, in timp ce noaptea minimele vor oscila in jurul valorii de 7 grade Celsius.

Targu Lapus: Si in Targu Lapus se anunta vreme schimbatoare in urmatoarele doua zile Prognozele spun ca in zona joi vo fi si nori si soare, in timp ce vineri se va arata soarele, insa locul acestuia va fi luat treptat de norii care vor acoperi cerul si vor lasa cateva averse de ploaie. Maximele termice vor cunoaste o scadere si in acesta zona si ajung la sfarsitul intervalului la 14 de grade Celsius, in timp ce noaptea minimele nu vor depasi 8 grade Celsius.

Seini: 
Vreme schimbatoare se anunta si in Seini in urmatoarele doua zile. Potrivit prognozelor joi locuitorii din zona vor avea parte si de soare dar si de nori. Si vineri va iesi soarele, insa locul acestuia va fi luat treptat de norii care vor lasa cateva averse de ploaie. Vantul va sufla in general slab, iar maximele termice in scadere nu vor depasi 15 de grade Celsius. Minimele, in scadere si ele se opresc in jurul valorii de 8 grade Celsius.
Afaceri - Economic
Noul sistem de facturare la gaz: formule de calcul practicate de E.ON Gaz Romania
18:10:43 2 iulie 2008  | autor:  I.O.

Facturile la gaz nu vor mai fi calculate in functie de volumul gazelor naturale consumate (lei/1000 mc), ci in functie de continutul de energie, facturarea find facuta in lei/MWh. E.ON Gaz Romania a trecut la facturarea gazelor naturale consumate in unitati de energie, sistem implementat deja in majoritatea tarilor europene, incepand cu luna iulie.

Continutul de energie al gazelor naturale este determinat de puterea calorifica a acestora, adica cantitatea de caldura degajata prin arderea unui metru cub de gaze naturale si este exprimata in kWh/mc.

Volumul gazelor naturale consumate va fi determinat ca si pana in prezent pe baza citirii contoarelor de gaz existente care vor ramane in functiune. Determinarea puterii calorifice a gazelor naturale se face conform regulamentului in vigoare emis de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).

Valorile determinate ale puterii calorifice a gazelor naturale, pentru fiecare punct de intrare a gazelor in sistemul de distributie, sunt comunicate furnizorului de gaze naturale de catre operatorul de transport/operatorul de distributie a gazelor naturale.

Calculul energiei consumate se realizeaza prin inmultirea volumului de gaze naturale consumate intr-o anumita perioada de timp cu puterea calorifica superioara a acestora si cu un pret unitar exprimat in lei/MWh.

1. Cantitatea de energie consumata este determinata prin formula:
E = V x PCs
Unde:
E - energia gazelor naturale consumate [kWh]
V - volumul masurat in conditii de referinta [mc]
PCs - puterea calorifica superioara [kWh/mc] determinata conform reglementarilor in vigoare
1 MWh = 1000 kWh

2. Contravaloarea consumului de energie se calculeaza aplicand la cantitatea de energie consumata pretul final reglementat de ANRE astfel:
Energia consumata [MWh] x Pretul final reglementat de ANRE [lei/MWh]

 
Versiunea pentru tiparire
Trimite stirea pe email
Trimite stirea pe Yahoo! Messenger
Adauga comentariu


1

Publicat la: 24 iulie 2008 ora: 17:21:14 de catre: un consumator
acest sistem de facturare este o crima la adresa omului de rind, va dati seama ce ati facut sa triplat pretulreglementat de a n r e asta insemnind acum un pret de 2,72ron/mc de gaze u.e salvati poporul roman de la moarte prin sucombare.

2

Publicat la: 5 ianuarie 2009 ora: 14:27:39 de catre: popovici gh
cum pot consumatorii verifica puterea calorica superiora kwh/mc si care sant masuriile de re ferinta pentru calcul

3

Publicat la: 19 februarie 2009 ora: 14:11:11 de catre: savin n
eu nu pricep cum se face calculul.deci am un consum de 100mcubi.cum aflu cat am de plata

4

Publicat la: 20 februarie 2009 ora: 11:42:28 de catre: Dumb
Deci, e foarte simplu. Iei x ca fiind numarul angajatilor de la EON Gaz. Asta il inmultesti cu un salariu+prima de, sa zicem, 8 milioane+3 milioane si iti da suma totala minima pe care trebuie s-o aiba aia. Si iti da cifra xz. Dupa aia il afli pe n (care este numarul mediu de apartamente/tara). Imparti xz la n, il rotunjesti la limita superioara si o sa afli cam cat ai de plata. Nu e greu, nu?!

5

Publicat la: 20 februarie 2009 ora: 11:43:53 de catre: Dumb
Alta sugestie nu am. Ca in mod normal nu poti transforma megabitii in litri.

6

Publicat la: 20 februarie 2009 ora: 17:35:30 de catre: isoscel
Dumb, scuza-ma, calculul tau este eronat. Corect e asa: la x angajati ori z (salarii si prime) mai aduni: a= cheltuieli cu bolizii directorilor, b= cheltuieli de protocol (deplasari, shopping, cadouri, vacante, amante) si c= cheltuieli cu sediile luxoase. Rezulta totalul t= xz+a+b+c, pe care il imparti la n= numarul de abonati. Abia rezultatul asta este suma corecta ce apare pe factura- desigur, cu rotunjirea respectiva la limita superioara.

7

Publicat la: 2 noiembrie 2009 ora: 02:18:30 de catre: bucur aurica
Sa se puna contoare de masurare a gazului metan care transforma gazul asa cum ne fac si transformarile la plata pe factura.Atunci de ce mai sunt contoare la abonati si nu pot sa ne dea nici o informatie reala.Trebuie sa platim dupa bunul plac al distribuitorului de gaz nu dupa masurarea de pe contoarele din teren.Daca vor plata dupa reguli europene,atunci sa faca investitii europene in masurarea energiei si dupa aceea plata europeana .

8

Publicat la: 6 noiembrie 2009 ora: 00:22:32 de catre: gigi
se poate ca sa se distribuie in tara gaz cu putere calorica diferita? si daca da, cum ne dam seama ca nu ne pacalesc .....

9

Publicat la: 30 decembrie 2010 ora: 16:30:00 de catre: ovidiu
mai conteaza cine ne mai fura ,de la stat in jos toti.

10

Publicat la: 2 martie 2011 ora: 11:23:58 de catre: george
unde intru si eu sa vad factura de la distrigaz?

11

Publicat la: 2 martie 2011 ora: 18:40:53 de catre: yo
in contor ai incercat?

12

Publicat la: 2 martie 2011 ora: 23:18:53 de catre: Floppy
Iti faci cont pe "myline-eon.ro"

13

Publicat la: 3 martie 2011 ora: 10:38:33 de catre: Florycel
Eu stiu de la sursa ca 1 mc de gaz este calculat aproape 1 Ron, si este adevarat pentru ca la 100 mc consumati am platit aproape un milion.Deci se vede pe factura indexul vechi si indexul nou si se poate compara cu ce index arata contorul, asa vad eu cu cat am depasit ultimul index estimat si pot calcula aproximativ cat as avea de platit pe urmatoarea factura de regularizare.Este simplu si nu da gres,asa ca ignor kw si alte transformari care ne complica viata.

14

Publicat la: 16 august 2011 ora: 12:46:16 de catre: iasi
aloo,dar unde se poate vedea factura online??merge o (...)(moderat) siteul ala...bataie de joc a la romania (...)(moderat) cu eonul vostru

15

Publicat la: 23 ianuarie 2012 ora: 01:08:26 de catre: mircea
cum ne fura furnizorii de gaze: E.ON Energie Romania S.A. Tg.Mures-Sibiu? raspuns: prin factura de regularizare! luam un exemplu: X este consumator casnic de gaze naturale, avand contract cu E.ON Energie Romania S.A. Conform ordinului 77/2009 "Art 7- Regularizarea va fi evidentiata DISTINCT pe factura, plata/recuperarea sumelor rezultate din regularizare efectuandu-se ..." furnizorul are OBLIGATIA de a evidentia regularizarea (a 3-a luna) separat de facturarea consumului de gaz aferent celei de-a 3-a luna: deci 3 autocitiri +1 regularizare, intrucat neemiterea DISTINCTA a regularizarii, evidentiata DISTINCT in a 3-a factura, de catre furnizor, contravine drepturilor consumatorilor casnici vulnerabili de a fi protejati impotriva practicilor de vanzare abuzive.acest act normativ se contrazice un pic cu decizia ANRE 457/2005 capitolul II art.7 din anexa nr.2 care spune: "Art 7 - Regularizarea se va face pe bază de FACTURA DISTINCTA, plata/recuperarea sumelor rezultate din regularizare efectuându-se ....." "Situatia consumatorilor individuali care se afla în situatii financiare vulnerabile risca în continuare sa se agraveze din cauza modalitatilor ininteligibile de facturare sau a dispozitiilor nejustificate de contorizare" conform Cartei europene a drepturilor consumatorului de energie. descriu succint situatia lui X: X re contract cu autocitire LUNARA, conform contractului incheiat cu E.ON si beneficiaza de ajutor de caldura LUNAR = 262ron. facturile sunt: autocitire 16.09.2011-14.10.2011 index vechi 98-index nou 123 = 25 mc autocitire 15.10.2011-14.11.2011 index vechi 123-index nou 163 = 40 mc citire eon 15.12.2011 index nou (citit de eon) 369 ( unde este autocitirea aferenta consumului din a 3-a luna, la care are dreptul?) = deci a consumat in perioada 15.11.2011-15.12.2011 = 206 mc, logic ar fi sa poata beneficia de tot ajutorul de caldura si factura sa fie pe 0.00. in aceste conditii el are totusi de plata pe factura de regularizare = 111 ron, din cauza ca E.ON distribuie cei 206 mc (aferenti perioadei 15.11.2011-15.12.2011) peste celelalte 2 perioade de facturare cu autocitire, astfel ajutorul de caldura diminuandu-se cu contravaloarea aferenta cantitatii redistribuite pe celelate 2 perioade de facturare cu autocitire ( adica 16.09.2011-14.10.2011 si 15.10.2011-14.11.2011). in baza carui act normativ, legal acest furnizor aplica respectiva metoda de calcul? in acest caz furnizorul emite o factura in baza unui consum care nu este conform cu realitatea, deci este pasibil de cel putin o amenda. La ce mai foloseste autocitirea,daca E.ON distribuie consumul NU in baza autocitirii, aruncand astfel asupra consumatorului prezumtia de vinovatie, incalcandu-se astfel si Constitutia si Codul civil in care se stipuleaza 'prezumtia de nevinovatie', ca si cum furnizorul nu-l crede ca a consumat mc autocititi. si alta metoda de calcul mai abuziva decat prima: imparte ajutorul de caldura la 90 zile, ori ajutorul in acest caz trebuie asociat cu doar 1.5 luni (45 zile), de acest ajutor beneficiind din 1.11.2011 pana la data citirii de catre eon a indexului(adica 15.12.2011). Astfel furnizorul aplica in mod eronat metoda de calcul, este un furt, iar E.ON gaz energie romania SA profita de neclaritatea articolului 5 din noul contract cadru "CONDITII-STANDARD -pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale la consumatorii casnici cap IV Art. 5. - Regularizarea contravalorii serviciului de furnizare reglementata, FACTURATA LUNAR, se face pe baza indexului echipamentului de masurare, citit o data la 3 luni." ideal ar fi:autocitire consumator (sau estimare eon) 16.09.2011-14.10.2011 index vechi 98-index nou 123 = 25 mc >>> emitere factura 1 autocitire consumator (sau estimare eon) 15.10.2011-14.11.2011 index vechi 123-index nou 163 = 40 mc >>> emitere factura 2 autocitire consumator (sau estimare eon) 15.11.2011-15.12.2011 index vechi 163-index nou 369 = 206 mc citire EON 16.12.2011 ( si aici citirea EON poate sau nu sa coincida cu autocitirea din luna a3-a luna) >>>>>>>>>>>>>>> emitere factura 3+ regularizare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cu eventualele diferente pe plus sau minus. E.ON aplica abuziv si cu rea intentie a legii prin metoda de calcul neinteleasa si CONDAMNATA de MAJORITATEA CONSUMATORILOR, iar consumatorii se pot considera in contextul acesta consumatori captiv (monopol natural) si...furati. conform ordinului 77/2009 " IV. Determinarea consumului de gaze naturale Art. 4 (1) Cantitatile de gaze naturale furnizate consumatorului SE STABILESC LUNAR, in conformitate cu prevederile Programului de consum, determinat conform anexei nr. 2, program prevazut in contractul de furnizare. Art. 5 Regularizarea contravalorii serviciului de furnizare reglementata, FACTURATA LUNAR, se face pe baza indexului echipamentului de masurare, citit o data la 3 luni. Art. 7 Regularizarea va fi evidentiata DISTINCT pe factura, plata/recuperarea sumelor rezultate din regularizare efectuandu-se in termenul prevazut in contract, cu angajarea corespunzatoare a raspunderii contractuale, in conditiile stipulate in contractul de furnizare, VI. Drepturile si obligatiile consumatorului casnic de gaze naturale c) sa transmita indexul echipamentului de masurare, determinat LUNAR prin AUTOCITIRE, in conditiile si la termenele precizate de furnizor", X are dreptul sa dea indexul LUNAR prin autocitire si conform "Art. 7 -(1) Furnizorul are urmatoarele obligatii: b) sa FACTUREZE LUNAR contravaloarea serviciului pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale si, dupa caz, a majorarilor de intarziere si sa transmita consumatorului FACTURA LUNARA" furnizorul are obligatia sa FACTUREZE LUNAR contravaloarea serviciului de furnizare a gazului, regularizarea fiind evidentiata pe a3-a factura, dar DISTINCT de consumul de gaze din a3-a luna. cu cat a furat in acest caz E.ON = 111 ron !!!! sfatul meu: alegeti alt furnizor de gaze !! pana una alta mergeti si la protectia consumatorului sau sesizati ANRE.

16

Publicat la: 23 ianuarie 2012 ora: 14:02:05 de catre: cineva
cel mai simplu e sa va faceti cont pe "myline-eon.ro" si faceti autocitire. fiecare isi trimite citirea, si se factureaza exact cat ati consumat.

17

Publicat la: 23 ianuarie 2012 ora: 16:07:35 de catre: Reader
Prin faptul ca puterea calorica a gazelor nu poate sa fie determinata sau citita de consumator modul de contorizare/incasare devine netransparent, deci incorect, trebuie depusa reclamatie la OPC impotrivs modului abuziv de facturare.

18

Publicat la: 25 februarie 2012 ora: 16:51:19 de catre: mircea
am sunat la SC E.ON Energie Romania SA TG.MURES de 2 ori si cand i-am intrebat in baza carui act normativ aplica respectivul mod de calcul s-a facut pauza ....lunga, intr-un final mi-au spus de 'Art. 5 Regularizarea contravalorii serviciului de furnizare reglementată, facturate lunar, se face pe baza indexului echipamentului de măsurare, citit odată la 3 luni'. Le-am replicat ca din articolul respectiv nu reiese modul de calcul, si le-am cerut alt articol: mi-au raspuns ca nu stiu momentan, ca trebuie sa caute si ca sa le scriu pe mail. Asta este raspunsul profesional al celor de la SC E.ON Energie Romania SA tg.mures. M-am dus la OPC si cei de acolo mi-au dat dreptate. Raman consternata de cat si cum poate fura o ditamai firma de la consumatorii vulnerabili, cu venituri intr-adevar reduse. Cei cu ajutor de caldura si care folosesc gaze, cititi-va facturile de regularizare si indignati-va. Pt informatii, detalii lasati mesaj yzxy30@yahoo.com si promit sa va raspund.

19

Publicat la: 25 februarie 2012 ora: 17:00:36 de catre: mircea
eu am cont pe my-line si am dat autocitirea in primele 2 luni, iar pentru calculul ajutorului de caldura Eon tg mures ia consumul aferent lunii 3 [calculat prin diferenta intre citire eon -(luna1 + luna 2)] si mi-l redistribuie la consumul lunii 1 si lunii 2, deci consumul lunii 3 s-a diminuat, rezulta la consumul aferent lunii 3 un ajutor de caldura mai mic. si uite asa suntem furati. cei de la OPC mi-au dat dreptate, dar pacat ca consumatorii nu cunosc modul de calcul, pentru ca cei de la EON nu sunt transparenti, tocmai pentru a fura.

20

Publicat la: 6 aprilie 2012 ora: 21:08:22 de catre: ...
daca statu nu ia masuri//noi trebuie sa platim cum vor ei si dupa calculul lor ma refer aici p.c.s

21

Publicat la: 10 martie 2013 ora: 10:15:57 de catre: juli
Buna am o nelamurire in legatura cu calcularea gazului,am avut ultima citire 931 index vechi index nou am 013 cum sa calculez varg ajutatima Multumesc.

22

Publicat la: 10 iulie 2013 ora: 10:44:56 de catre: vaso
999-931=68 13+68=81

23

Publicat la: 22 decembrie 2013 ora: 12:22:21 de catre: codrea gh.
vreau sa stiu; daca 86mc=523,392kwh pe factura nr 10405293182 de ce pe urmatoarea factura 71mc=743,512kwh???

24

Publicat la: 21 ianuarie 2014 ora: 16:24:45 de catre: istvan
nu mia venit factura de gaz

25

Publicat la: 21 ianuarie 2014 ora: 19:17:01 de catre: Ion C.
la Sighet este teroare cu gazul, se inseala grosier la facturarea cosulmului pe decembrie 2013, suntem niste nimeni de toata batjocura
FF

26

Publicat la: 30 ianuarie 2014 ora: 20:12:24 de catre: Rodi
de o luna am gaz, si am platit #500 ron, cu 4 radiatoare si fac si foc in soba de teracota. Asa trebuie sa ne incalzim,la Sighet. Care o fi " buba".

27

Publicat la: 12 februarie 2014 ora: 17:04:24 de catre: Tanase Andrei
Furnizare gaze naturale cu x cantitate Fruniztare gaze naturale cu z cantitate ... amandoua cantitatile pe o singura luna cu pret unitar diferit... cum este posibil si de unde apare a doua cantitate? Din ce cantitate vine X si cantitatea Z stind ca amandoua vin de la aceeeasi citire de pe contuare pe O SINFURA LUNA. EXPLICATIE VA ROG

28

Publicat la: 14 februarie 2014 ora: 02:50:07 de catre: florin
atunci cand pe factura apar 2 cantitati de gaz, veti vedea ca totdeauna este o cantitate mai mica la un pret mai mic si una mai mare la un pret mai mare. si culmea e ca, cantitatea mica de 10 kw sa zicem este consumata in 3 saptamani iar cea mare de 11 kw (exemplu) într-o saptamana

29

Publicat la: 12 noiembrie 2014 ora: 18:42:32 de catre: Daniel
Am sa iau ultemele 2 facturi,septembrie si octombrie 2014 cu autocitire. Daca pe septembrie la un consum de 56 mc am dat 27 lei , luna urmatoare la un consum mai mic cu 10 mc adica 46 mc am dat 70 lei. La un calcul simplu reiese ca am platit cam cu 300% mai mult. Solutia e sa abandonam gazele si sa trecem pe plasme termice care consuma f. putin curent.

30

Publicat la: 23 noiembrie 2014 ora: 17:51:15 de catre: calin
Stiati ca exista un AVOCAT AL POPORULUI...care ar trebui sa ne protejeze de aceste contracte in care in calitate de consumatori avem doar dreptul de a platii...oricat si la termen... Noi avem un monstrulet ...pe nume...ghiciti..tot Victor...Ciorbea...dragul de el... ce va mai mirati??? in tara asta de -acat totul se plateste...

31

Publicat la: 21 ianuarie 2015 ora: 10:46:50 de catre: nicu
Este aberant ca facturarea sa se faca la alta unitate de masura fata de cea contorizata, pentru ca, in acest mod, consumatorul nu are control asupra puterii calorice a unui mc/gaz, care, dupa cum se stie, difera in functie de calitatea acestuia. Dupa cum v-ati prins, nici calitatea nu poate fi verificata de consumator... Prin urmare, e ca si cum ai lua de la piata cinci cartofi si, desi pretul pe kg e 2 lei, tu sa fii de acord sa platesti cate 0.60 bani pe bucata iar kg sa fie in final 3 lei. Super tare. Ma apuc de furnizare gaz metan...Vad ca niciun fraier nu protesteaza ! Stiti ce e si mai spectaculos? Printre cei ce platesc in acest mod sunt si magistrati si avocati si multi altii din alte "branse" ce se mandresc cu diplomele de absolvire a Fac. de Drept... Ar trebui atacate pentru nelegalitate ordinele ANRE iar contractele ce prevad acest mod de plata sa fie anulate pentru continutul de clauze abuzive. Mai mult, sunt consumatori care nu au acte aditionale cu privire la acordul modalitatii de calcul a facturii... Ganditi si voi ! Desteapta-te romane !
Hm

32

Publicat la: 29 martie 2015 ora: 14:03:31 de catre: Gazistul
se calculeaza in functie de cate case isi fac si cate masini au de cumparat

33

Publicat la: 29 martie 2015 ora: 16:22:03 de catre: fraierul
ai dreptate.

34

Publicat la: 22 mai 2015 ora: 08:49:42 de catre: popescu gopo
Mare hotie.

Adauga comentariul tau referitor la aceasta stire
Numele:
Subiect:
Comentariu:
DACA MESAJUL DVS. NU APARE IMEDIAT INSEAMNA CA E IN CURS DE VALIDARE.
Va rugam sa formulati comentarii civilizate, fara calomnii, injurii sau trivialitati. Nu instigati la ura, violenta sau acte de discriminare. Argumentati-va opiniile.
Respectarea regulilor va ofera garantia publicarii comentariului.
Va multumim
Atentie: Intreaga responsabilitate asupra mesajului trimis apartine in exclusivitate autorului.Sondaj de opinie[ toate anunturile imobiliare ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate anunturile auto ] [ publica anunt gratuit ]

Oferta speciala
Anunturi diverse MARAMURES
Transport,piatra concasata,nisip, balast,zavura,criblura,moloz,sort de balastiera, deseu cariera ,pamant vegetal,1,5 metri cub, cu masina de 3,5 t...
[ Citeste tot anuntul ]
Ultimele anunturi diverse gratuite
[ toate anunturile ] [ publica anunt gratuit ]

Oferta speciala
Locuri de munca MARAMURES
Trustul de presa Emaramures Media recruteaza personal in vederea ocuparii postului de director tehnic CV-ul si scrisoarea de intentie se trimit...
[ citeste tot anuntul ]
Locuri de munca MARAMURES
Societatea S.C. Orizont S.R.L. angajeaza conducator auto, transport international marfa - sofer TIR. CV-urile se trimit la adresa de e-mail : horea...
[ citeste tot anuntul ]
Locuri de munca MARAMURES
Impecadium Group - Constructii industriale si civile angajeaza: lacatus structuri metalice, fierar betonist, dulgher, finisor. Conditii avantajoase, ...
[ citeste tot anuntul ]
Ultimele Locuri de munca
[ toate locurile de munca ] [ publica oferta ]