Politica

9% aduce performanta liberala!

VEZI care au fost priorităţile fostului viceprimar Țâgârlaș pentru oraşul Baia Mare. Ce birou a vrut să ocupe şi cu ce maşină s-a plimbat!
Cristian Niculescu Țâgârlaș nu mai este de ieri, 6 februarie consilier cu atribuții de viceprimar.
În cele cinci zile cât a deținut funcția avocatul a înregistrat câteva priorități pentru orașul care, susține el, s-a luptat și la alegerile locale din iunie 2016.
Văzut în Primăria Baia Mare, Cristian Niculescu Țâgârlaș și-a stabilit lista de priorități care trebuie rezolvate la nivel administrativ.
Acestea au fost:
– în prima zi de mandat, avocatul s-a urcat în Audi-ul A6 achiziționat de fostul edil Cristian Anghel și refuzat de primarul ales Cătălin Cherecheș -primul drum făcut cu A6-le, chiar dacă normal ar fi fost să își stabilească traseul pe unul dintre șantierele orașului, Țâgârlaș s-a dus la … mall să ia masa.
– Ziua următoare, Cristian Niculescu Țâgârlaș a vrut să scoată toate lucrurile din biroul primarului ales, Cătălin Cherecheș.
A dorit astfel să se instaleze pe scaun de primar. Imediat ce a fost demis din funcție prin votul colegilor din Consiliul Local, avocatul autoproclamat cel mai bun avocat din Maramureș, a rămas cu buza umflată cu cel mai scurt mandat din administrația băimăreană.
După cele 9% procente reușite la alegerile locale, Cristian Niculescu Țâgârlaș și-a mai trecut în dreptul său o nereușită pe lista rușinii.

Stire jurnalmm.ro
Foto actualmm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *