112

Bilanţ de weekend. 47 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe şoferilor care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie

Poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au fost la datorie şi în weekend-ul care tocmai s-a încheiat şi au desfăşurat acţiuni punctuale pe drumurile publice şi în zonele cu risc major, în care în ultima perioadă au fost înregistrate mai multe evenimente rutiere. Sâmbătă, 20 octombrie, poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat împreună cu poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa şi cei din Ulmeni iar duminică au fost prezenţi pe D.N.1C, respectiv DJ108A.


Pentru că viteza excesivă este cauza producerii celor mai multe accidente de circulaţie, poliţiştii au oprit mai mulţi conducători auto, surprinşi de aparatura radar din dotare, că rulau cu viteză peste limita legală admisă.

În cele două zile de acţiune au fost aplicate 47 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe şoferilor care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Cea mai mare viteză înregistrată a fost 117 km/h, pe raza localităţii Satulung. Şoferii care au încălcat normele rutiere au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de aproximativ 35.000 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut nouă permise de conducere, opt pentru viteză excesivă şi unul pentru depăşire neregulamentară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *