112 Actualitate

19 septembrie. Ziua europeană fără persoane decedate în accidente rutiere şi-a atins obiectivul în Maramureş

Ieri, 19 septembrie, EDWARD şi-a atins scopul în judeţul Maramureş. În urma acţiunilor preventive desfăşurate de poliţiştii rutieri împreună cu cei de prevenire şi a vigilenţei adoptată de conducătorii auto, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în accidente rutiere pe drumurile publice din Maramureş.


Mai mult, în cursul zilei de ieri poliţiştii au intervenit la un singur accident de circulaţie soldat cu rănirea unui biciclist, pe DN17C în localitatea Moisei.

Un constănţean de 26 de ani, care conducea un autoturism dinspre Moisei către Săcel, a surprins şi accidentat un biciclist care s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure. Biciclistul de 17 ani, a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale. Cercetările continuă.

Poliţiştii maramureşeni vor continua acţiunile astfel încât siguranţa participanţilor la trafic să nu fie pusă în pericol iar cei care, prin conduita lor, reprezintă un pericol, să fie depistaţi la timp şi sancţionaţi conform prevederilor legale.

Poliţiştii aduc mulţumiri conducătorilor auto care s-au implicat în campania poliţiei de prevenire a accidentelor rutiere şi şi-au aplicat pe autoturisme autocolantele cu mesajul campaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *