Administratie

15.000 de lei alocați de Consiliul Județean Maramureș pentru organizarea celei de-a VIII-a ediții a Festivalului ”Durușa Summer Hills”

Gândit inițial ca un picnic între prieteni, Durușa Summer Hills a devenit unul dintre evenimentele de sfârșit de vară cele mai îndrăgite de pe scena festivalurilor open air underground din țară.
În cele șapte ediții desfășurate până în prezent, festivalul a găzduit peste 2000 de artiști, DJ și și performeri, precum și peste 8.000 de participanți din țară și din străinătate.
Asociația Road Runner Society, organizatoarea evenimentului, a solicitat un sprijin financiar din partea Consiliului Județean Maramureș, în vederea organizării celei de-a VIII-a ediții a festivalului ”Durușa Summer Hills”, care va avea loc în perioada 18 – 20 august 2017, în satul Durușa din comuna Valea Chioarului.
Andrei Alexandru Pop, președintele Asociației, a precizat, în cererea transmisă în atenția Consiliului Județean, că se preconizează participarea a 1000 – 1.500 de persoane din țară și din străinătate.
”Am participat la câteva ediții ale Festivalului Durușa Summer Hills și am rămas impresionat atât de modul de organizare al evenimentului, cât și de propagandă deosebită care se face județului și care aduce numeroși invitați din afara granițelor țării. Turiștii care aleg să petreacă în Maramureș câteva zile de relaxare se pot bucura de tot ce are județul nostru mai frumos: natură și peisaje extraordinare. Mă bucur că, alături de consilierii județeni, i-am sprijinit și în acest an pe organizatorii festivalului. Totodată, pot să îi asigur că, și pe viitor, Consiliul Județean va rămâne același partener deschis și corect al tuturor proiectelor care promovează județul nostru”, a precizat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.
De mentionat că aleșii județeni au aprobat alocarea sumei de 15.000 de lei din rezerva bugetară a judetului în vederea finanțării parțiale a acestui eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *